Feesten & Partijen

Voor een bruiloft, bedrijfsfeest of gewoon een gezellig samenzijn!

Feesten en partijen organiseren wij voor u op maat!

Of het nu gaat om het organiseren van uw verjaardag, receptie, vergadering, jubileum, themafeest, personeelsfeest, zakenborrel en ga zo maar door; voor iedere gelegenheid hebben wij voor een passende invulling.

Op culinair gebied is bij ons zo goed als alles mogelijk, denk hierbij aan luxe hapjes, een uitgebreid buffet of een gezellige barbecue in onze ruim opgezette en gezellige tuin met uitgebreid terras.

Samen met u spreken wij graag uw wensen door, zodat wij het culinaire gedeelte in combinatie met de gehele avond geheel naar uw wensen kunnen invullen.

Vergaderen

Zoekt u een vergader-locatie in Weert ? Dan bent u bij Cafe Aod Bosseve op het juiste adres!

Bij Cafe Aod Bosseve kunt u besloten en ongestoord vergaderen, wij beschikken over een vergaderzaal tot maximaal 50 personen die uitermate geschikt is voor uw vergadering, bespreking of presentatie.

De vergaderzaal kan helemaal naar wens ingevuld worden, en is voorzien van alle moderne faciliteiten zoals natuurlijk gratis WiFi.

In het Café is een beamer aanwezig.

Voldoende parkeergelegenheid is aanwezig op het Kerkplein op slechts 50 m afstand.

Klik hier om contact met ons op te nemen voor meer informatie over onze vergadermogelijkheden.

High Bier

Na het bekende High Tea en High Wine nu ook bij Café Aod Bosseve "High Bier":

We wisselen de thee en wijn om voor diverse soorten speciaal bieren, en de koekjes en cake worden vervangen door diverse lekkere hapjes.

De keuze uit 2 verschillende soorten High Bier, “Hertog Jan” & “Speciaal”! De keuze “Hertog Jan” behoeft natuurlijk weinig uitleg, 4 verschillende soorten door Hertog Jan gebrouwen bieren.

Kies je voor het High Bier “Speciaal” dan zoeken we speciaal voor jullie 4 heel speciale en unieke bieren uit, eigelijk een hele grote verassing!

Kortom een gezellige en ontspannende activiteit !

Reserveer je High Bier (vanaf 6 personen) zodat we weten dat je komt!

Vergeten te reserveren?
Dan kan je altijd nog kiezen voor het “Rondje Koeling” en drink je 3 speciaal bieren die op dat moment in de koeling staan voor maar € 12,00 !

Open live gesprek
Hallo, kunnen wij u ergens mee helpen?
Hallo,
Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!